Vegetarisch

  • Abrikozenlikeur (liquore di albicocche)

  • Antipasti van aubergine en courgette (melanzane e zucchine sott’olio)

  • Bananen-walnotenmuffins

  • Bruschette met gegrilde paprika (bruschette con peperoni al forno)

  • Bruschette met Toscaanse bonenpuree (bruschette Toscani)

  • Cake met amandelen en limoncello

  • Cannelloni met pompoen en kastanjechampignons (cannelloni ripieni di zucca e funghi)

  • Caprese-spiesjes met basilicumolie

  • Courgettechips, wát een ontdekking!

  • De échte Duitse aardappelsalade

  • De lekkerste verse tomatensaus (salsa di pomodoro)

  • Frisse salade van tomaat, komkommer en paprika

  • Frittata con patate, cipolle ed erbe (omelet met uien, aardappel en kruiden)

  • Frittata di zucchine (courgette omelet)

  • Gestoofde paprika op Pugliese wijze (peperonata Pugliese)

  • Giardiniera sott’olio (ingemaakte groenten in olijfolie)

  • Gnocchi di patate (aardappelgnocchi – basisrecept)

  • Gnocchi met gorgonzola en walnoten (gnocchi gorgonzola e noci)

  • Gnocchi met tomatensaus en mozzarella uit de oven (gnocchi alla Sorrentina)

  • Hasselback aardappelen

  • Hazelnoot-ricottataart (torta di nocciole e ricotta)

  • Insalata di finocchio, arancione e pinoli (venkelsalade met sinaasappel en pijnboompitten)

  • Insalata di peperoni al forno (salade van geroosterde paprika)

  • Lasagne met pompoen, spinazie en mozzarella (lasagne alla zucca, spinaci e mozzarella)

  • Limoncello semifreddo (limoncello ijsdessert)

  • M’hancha (Marokkaanse taart van gevuld filodeeg)

  • Macedonia di frutta fresca (verse fruitsalade)

  • Olijfoliecake met abrikozen (torta all’olio e albicocche)

  • Oven geroosterde aardappelen (patate arrosto)

  • Panforte di Siena

  • Paprikapesto (peperotta)

  • Pastéis de Belém (Portugese gebakjes)

  • Polpette di melanzane al sugo di pomodoro (aubergineballetjes met tomatensaus en mozzarella)

  • Polpettine di melanzane (gefrituurde aubergineballetjes)

  • Pomodorini confit sott’olio (gekonfijte kerstomaatjes op olijfolie)

  • Risotto met pompoen en taleggio (risotto alla zucca e taleggio)

  • Romeinse griesmeelgnocchi (Gnocchi alla Romana)

  • Romige komkommersalade

  • Saffraanrisotto (risotto alla Milanese)

  • Salade van borlottibonen (insalata di fagioli borlotti)

  • Spaghetti met geroosterde tomatensaus (spaghetti al pomodori arrostiti)

  • Sperziebonen met tomaat (fagiolini al pomodoro)

  • Tabouleh

  • Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus (tagliatelle panna e funghi)

  • Taralli

  • Tiramisu met pistachenoten en notenlikeur (tiramisu, pistacchio e nocino)

  • Tiramisu, een dessert dat breekt met oude tradities

  • Walnotenlikeur (nocino)

  • Zoete balsamico uien (cipolline in agrodolce)

  • Zoetzure courgette met tomaat en ui (zucchine, pomodori e cippoline in agrodolce)

  • Zuccotto